torstai 1. tammikuuta 2009

UV ja DIY

UV meni rauhallisissa merkeissa Joonan kaa baarissa. Joka kerta kun oon menny baariin uutena vuotena, se on ollu kauhee floppi. Nyt oltiin ihan chillisti, ja oli kivaa.

Sain vihdoin tehtya mun kasettikaulakorun. Aikomus oli etsia kasiini retro kasetti ja laittaa siihen kunnon kultaketju Mister T-tyyliin. Sit tormasinkin ihanaan pastellisavyiseen tyttomaiseen kasettiin ja konsepti muuttui taysin. Kasetin mukaan kaytiin Tokyu Handissa (mental note to self, pitais varmaan hankkii kantiskortti sinne, ravaan siella vaha valia)valitsemassa blingi ketju ja pitkien etsintojen jalkeen Daisosta loytyi TAYDELLISET strassit!
.
Siita tulikin sopo! Joonalle propsit strassien loytamisesta ja reikien tekemisesta kasettiin. Oltiin molemmat sita mielta etta mua ei sais paastaa kuuman neulan laheisyyteen. (Ketjun kiinnitysreiat siis tehdaan kuumentamalla neulaa esim. kynttilan tai sytkarin alla, jolloin muovi sulaa.) Haluun silti toteuttaa sen toisenkin version, se tulee Joonalle.
Joonasta puheenollen. Kahden paivan paasta pidetaan syomiskilpailu. Joona kehtas vaittaa etta se pystyy syomaan enemman kuin mina! HAH!

Tasta piti tulla superhieno vuoden eka postaus. Mut soin kaks palaa kakkua tyttojen kaa (todettiin yhteistuumin etta yks pala ei vaan riittany) ja nyt on maha kipee... Unohdan aina mun laktoosi-intoleranssin ku syodaan jadee tai muuta jalkkaria.
Huomen ale-shoppailee tyttojen kanssa <3

1 kommentti:

Desthea kirjoitti...

Helou, lainasin hieman ideaasi ja linkitin tänne. :)