lauantai 3. tammikuuta 2009

Shabushabu-skaba

Tavattiin klo12 Joonan kanssa syomiskisaa varten ja suunnattiin kohti Mo Mo Paradisea. Ihan kiva ravintola, siisti ja viihtyisa. Arkisin siella on mahtava lounastarjous shabu shabua niin paljon kun jaksaa syoda 90min verran, vaan 1180yen (joku kymmenen euroo).

Kilpailijat: Heippa ja Joona

Game face!

Kuivaharjoittelua: syon sut suihini!

Tassa vaiheessa olin viela varma voitostani. Toi iso kattila keskella on shabu shabu-liemi. Me valittiin tulinen kimchi soppa. Sit kun liemi alkaa kiehumaan, sekaan heitellaan lihaa, kasviksia, tofua ja nuudelia, kaikkee mahdollista. Ja kypsat ainekset dipataan kastikkeeseen joka on noissa pikkukulhoissa ja sit syodaan, nam! Me otettiin seka naudanlihaa etta porsasta ja valikoima kasviksia ja tofua. Oli hyvaa!

Neljan lautasellista lihaa masussa... eika enaa niin itsevarma olo. Ja niinhan siina kavi, etta...


...Joona vei talla kertaa voiton! 6lla lautasellisella lihaa.

Jalkkarin paikka!
Ruuan jalkeen vyoryttiin Tokyu Handsin ylakertaan lemmikkikauppaan. Lemmikkikaupat on oikeestaan aika surullisia. Ykskin hamsu vaan kyhjotti nurkassa ja satki... Meidan lemppareita on semmoset minihamsterit, ne on oikeesti prinssinakin kokoisia! Ja nakoisia! Ihan kuin niilla ei ois mahaa ollenkaan, ne nayttaa ihan karvasilta lihapullilta, joilla on jalat.
Elainkaupan jalkeen sain houkuteltua Joonan mun kaa purikuraan, semmoseen photoplay juttuun. Japanilaisen kauneusihanteen mukaan, laitteessa voi valita ihonvarin (vaaleasta tummaan) ja kuvissa silmat suurennetaan automaattisesti. Sit valitaan tausta ja rapsitaan kuvia ja lopuks ne voi viela ite koristella. Jengi oikeesti jonottaa parhaimpiin laitteisiin, joten yleensa niissa on aina aikarajat, ettei kukaan jaa pahkailemaan tuntikausia et ottaisko vaaleemman hipian vai oisko vahan ruskettuneempi sittenki parempi. Siks oon aina ihan stressaantunu, varsinkin jos meen Joonan kaa. Viimeks se piirs viikset itelleen ja hakaristeja kun oli sen vuoro koristella...

Sit viela loppuhuipennuksena: kattokaa mita me bongattiin Toys R Us'sta!
YEAAAAAAAAAA BWOOOOOI!!!

Ei kommentteja: