perjantai 2. tammikuuta 2009

alealeeee

Oltiin tyttojen kaa aleshoppailemassa. Aloitettiin Harajukusta, mutta Takeshita street oli niin tukossa (eika siella oikeen mitaan ois ollukaan) et siirryttiin suosiolla suoraan Hanjiroon. Hanjiro on ihana kauppa!
Siella on ihanan yksilollista, vanhaa ja uutta kamaa ja paljon myos silta valilta. Sisustus on magee ja hinta&laatu kohdillaan. Nappasin sielta mukaan palestiinalaishuivin, joka erottui materiaalinsa puolesta. Huivi oli ihanan pehmeeta puuvilla trikoota (tosin Joonan herkalle iholle liian karhee, mut se haluu silti lainata sita kun se on niin MAKEE, nam!)

Ja randomisti varikkaan LOVE-kassin.

Ja SIT nain yhden tyton mun edessa tarttuvan mekkoon, jota oon silmailly ennenkin. Ja nyt se oli ALESSA. Ja vietiin mun nenan edesta! En aikonut vaipua epatoivoon, vaan kiertelin sinnikkaasti ja HAH! Loysin viela yhden kappaleen! JESSS. Mekko on ihanan paksua harmaata trikoota, edessa lukee fantastic ja taskuja reunustaa niitit, nam!
UVn kunniaks Takeshitan viereinen katu oli reunustettu ruokakojuilla. Ei tietenkaan voitu vastustaa ja pysahdyttiin parillekin kojulle syomaan herkkuja. Laittaisin tanne kuvan Joonasta syomassa candy applea (mites toi suomen kieli...mut tiiatte varmaan, omppu joka on kuorutettu...jollain), naama taynna punasta varia kuorrutuksesta. Mut se tappais mut. Niin saatte tyytya mental imageen. (Argh siis mikas nyt naiden anglismien kanssa....uuu fancy wordddd haha)

Huomenna meil on Joonan kanssa shabu shabu syomiskilpailu! Shabu shabu on niin hyvaa! Porisevassa liemessa huljutellaan lihaa ja kasviksia, kunnes ne on kypsia ja sit dipataan kastikkeeseen ja NAM! Laitan kuvii huomenna niin naette sit!

Ei kommentteja: