torstai 4. joulukuuta 2008

Oon ollu pari paivaa huonolla tuulella, varmaan johtuu siita etta kotiinpaluu alkaa haamottaa. Toisaalta ahdistaa, kun arki puskee taas paalle, pitais toita hankkia ja opiskelut hoitaa kuntoon. Ja sit taallakaan ei oo kauheen hyva olla kun kamppiksena on taysi sika (oikeesti, tanaankin tulin kotiin seiskalta ja se oli jo nukkumassa, WTF ja keittio oli tietenkin tuusan nuuskana.) Ja sit rahatki on kaiken lisaks lopussa niin pitaa pihistella kaiken suhteen. ARGH.

Mitakohan sita tekis elamallaan...

Asiasta kolmanteen, oltiin alkuviikosta paivan rentoutuslomalla Cherylin kanssa. Lahdettiin kaymaan Hakonessa, joka on tunnettu kuumista lahteistaan. Lilluttiin hoyryavassa vedessa kunnes sormet ja varpaat oli ihan ryppyiset. Vuoristoilma oli ihanan kirpea ja vesi juuri sopivan lamminta. AH. Kaiken kruunasi megaillallinen, laskettiin etta eri ruokalajeja oli ainakin 11 ja syotiin ne parempiin suihin muruakaan jattamatta. Sen jalkeen hypattiin viela hetkeksi lahteeseen ja ryomittiin peiton alle kuin pikkupossut. Seuraava reissu onkin sit jouluna, vuokrattiin mokki Tokion ulkopuolelta ja tarkoitus olis paasta jopa rinteeseen asti. Saa nahda. Olipas innoton ja aneeminen postaus.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei kultii! Älä masennu! Me täällä ajatellaan sua ja ikävöidään vatsa kipeäksi!.. ei raha ole kaikki kaikessa, vaikka niin kirjoitinkin edelliseen tekstiisi:D Mutta on se kyllä kiva tulla kotiin, eiks? ainakin saa ilmaista ruokaa:D Harmi, etten oo täällä ottamassa sua vastaan:( Jättihali! -reps