lauantai 13. joulukuuta 2008

boys will be boys

Eilen oli Alexis'n syndet, ja vaikka olin semikipee, en halunnu jaada potemaan flunssaa perjantaina sisatiloihin, vaan lahdin Shibuyaan hengailee Joonan kanssa. Loydettiin kiva pikku kahvila, jossa vedettiin sumpit naamariin ja pahkailtiin Joonan asuvaihtoehtoja illaksi. Ihan hassua, meilla oli kummallaki "all u can eat and drink"-pirskeet, mut vaan eri paikoissa. Shibuyasta lahdin Ikeen La Pausaan, jossa synttarit oli. Ilta meni ihan mukavasti, syotiin vaihteeks taas maha pinkeeks (ja juotiin!) jatkettiin sit laheiseen puistoon (joo en tieda miks japanilaiset on niin mieltyneista pussikaljoitteluun. oh well.) Pojat oli ostanu Alexis'lle jonkun yhteislahjan, ja heti kun nain Scottin keraavan jengia kasaan ja Perryn ottavan kameran esille ounastelin et pojat on taas saanu vuosisadan alynvalayksen. Paketistahan paljastui pinkki dildo ja iso purkki vaseliinia. Heko heko. Olipas omaperaista ja hauskaa. Seuraavaks synttarisankari sai paahansa heittaa Larsin puiston suihkulahteeseen. Siina ne tasapainoili lahteen reunalla, kunnes Scott paatti vahan avittaa ja tyonsi kummatkin lahteeseen. Tasta riemastuneena pojat raahasivat Scottin mukaansa veteen ja kolmikko riisuitui boksereilleen. Tassa vaiheessa me lahdettiin Hubiin lammittelemaan... Jotenki tuntuu vahan yla-astemeiningilta taa. Jojo tuli kans Hubiin ja riemastu kuulessaan et pojat oli kayny vaha uimas suihkulahteessa. Nimittain Jojo oli puklannu samaiseen lahteeseen just pari viikkoa sit muahahaha.

Tanaan oli Kinjin jouluale ja kaytiin Joonan kaa vaha haistelee et mika meininkiiii. Ja hyva meininki siel oli! Jos pukeutu shoppailessaan joulupukin asuun sai 10% alee, ja hyvan joulumielen kans, tottakai! Suomeenkin tammosii! Loydettiin semmonen makee ruutupaita mut se ihan istunu kummallekaan meista, vaikka kuosi olikin NAM. Ei oikeen viittis raahata turhaa rojua takas Suomeen niin jatettiin se sit sinne Kinjiin nyyh. No ei mun rahapussin nyorit kauaa pysyny kiinni kun poikettiin Tokyu Handsiin kattelee joulukorttitarjontaa. Kortteja ei loytyny, mut sit muistelin nahneeni semmosen mageen ketjukorun Hennesissa, ja hetken mielijohteesta lahdettiin rakennusosastolle kattoo oisko siel kivoja ketjuja. Loydettiin muovisia, neonkeltaisia ja -pinkkeja ketjuja. Mukaan lahti sit melkeen metrin verran pinkkia muoviketjua, josta paskartelin itselleni kaulakorun. Sita vois myos kayttaa vyona! Hennesin versiossa on tosin isommat ja lapinakyvat lenkit, mutta itseasiassa tykkaan paljon myos DIY-versiosta. Ja hinnaksi tuli huimat 5e. Sit paatin kans ostaa kauan himoitut niittikorvikset itelleni. Oon innostunut jotenkin niiteista, seuraava proggis ois paskarrella sopo niittipanta.


Ja SIT! Paatettiin ihan huvikseen kokeilla Joonan kaa niit feikkirillei. Semmosii "raybaneja" kyl te tiedatte, mut mis linssit on vaa muovia, ilman vahvuuksia. Oonko ainoo jonka mielesta moiset on idioottimaisia?! Johtuneeko siita, etta likinakoisena tiedan, millaista on elaa nelisilmaisena, ja on vaikee kuvitella, etta joku kayttais prilleja vaan esteettisista syista. Koska ne on nimittain arsyttavat ja epakaytannolliset mun mielesta! Okei mun mielipide johtuu myos mun lattanenasta, joka ei kannattele yksiakaan laseja. Saa olla kokoajan tyontelemassa niita paikoilleen. Oon pari kertaa kayttany laseja koulussa ja JOKA kerta ainaki 2 ihmista on kysyny onks niis oikeesti vahvuudet. Naytanks ma silta et mun pitais kayttaa imago-laseja? (Enks ma oo muuten tarpeeks alykkaan nakonen hahahah) No joo mut Woody kerto mulle et sen kaverit Englannissa kayttaa piilareit ja sit niiden kaa pelkkii kehyksia. SIIS WTF. Jotain rajaa. Mut joo siis jokatapauksessa Joona sai paahansa ostaa semmoset punaiset :D

P.S Tekee mieli joulutordeiiii apuva. Sit tammikuun alelaarista ostan simona luumuhilloo ja voitaikinaa! Ja sit kans ruisleipaa ja Oltermannia ja makuunista sakillinen irttareita!!!

Ei kommentteja: