torstai 18. joulukuuta 2008

Sadepaivan treffit Tokyu Handsissa

Eilen oli harmaa sadepaiva. Kaytiin Joonan kanssa Shinjukussa lounaalla ja kahvilla, naytin sille mun London jutut. Oli liian marka ja kylma saa ulkona sompailuun niin paatettiin menna Tokyu Handsiin. Tokyu Hands on semmonen 8-kerroksinen tavaratalo, missa on KAIKKEA! Kaikkea kemistin tarvikkeista tuhmiin sairaanhoitaja-asuihin. Kaikkee mita voi ikina kuvitella. Paaasiallisesti DIY-juttuja, mutta sit siel on myos ihmekraasakerros.

Mina ja Jopsutin lounaalla. Huomaa Joonan norttilasit. Ja hei! Meil on kummallaki omatekemat kaulakorut, siidee. Joonan koru ei nay tos kunnolla, mut ketjussa roikkuu maalispraypullon korkki. Kun se on semmonen graffitivandaali ja silleen.

Aurinkolasiosasto! Mahtavat noi Joonan Star Trek-lasit ja mun henkilokohtaiset lempparit, bisselasit! Vahanko noi ois mahtavat vappuna. Ja sit siel myytiin tollasii nenia, mihin voi asettaa lasit.
Eka irttaripussi Japanissa! En oo loytany irttareita taalta mistaan! Ja tuol oli lakuakin! Toi pussi katos mun masuun alle altayksikon ja sit olinkin kahvin ja sokerin vaikutuksen alaisena loppupaivan.
Ma niin haluun tommosen! Kun painaa starttii niin alkaa valot vilkkuu ja sit pitaa painaa aina sita ukkoo jonka valo loistaa. Vahan niiku Speden speleissa! Ja sit vauhti kiihtyy ja jos on liian hidas niin kuuluu "AU! AUTS! AI!" ja tulee miinuspisteita. Oltiin ihan ton pelin pauloissa hihiii.
Sadoittain tusseja! (Hihii Hanna luuli et naa on huulipunia!)
Ihanan sopon nimisia! Varsinki toi Buttercup Yellow, nam!
No olihan munki pakko kokeilla Joonan norttilaseja. Ja jep, pakko myontaa etta oon aika uskottavan nakoinen.
Istukkauutetta, anyone?
Helsinki Formula! Ei kyl mitaan hajuu et mita toi vois olla...
Sain muuten tuolta yhden askarteluidean, mut pitaa viel tutkii tarkemmin et oisko se yhtaan toteutuskelpoinen!

Ei kommentteja: