maanantai 6. huhtikuuta 2009

Pikakelaus

Huh huh.
Viime viikko oli yhtä helvettiä. Siksipä postauksien olemattomuus. Mistäköhän sitä aloittais? Tuntuu että en oo töiden lisäks muuta tehnytkään kun parkeerannut ahterini sohvalle ja tuijottanut töllöä aivot narikassa. Toi narikka-juttu alkaa näköjään hiipiä mun alitajuntaan, koska näin just pari yötä sit unta siitä että olin narikassa ojentelemassa takkeja ihmisille.

Olin tossa pari viikkoa sitten Marian kanssa Kämp Gallerian Vip-ostosillassa. Mentiin sinne ilman mitään odotuksia, ja kuten tavallista, ne random-keikat on just niitä parhaimpia, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Käytiin ennen vippailua kahvilla ja kummatki oli töistä valmiiks ihan väsyneitä ja hysteerisiä. Käytiin Lindexin kautta, mistä mä bongasin mahtavat sukkikset, mis oli toinen jalka valkoinen ja toinen musta. Ostettiin molemmat semmoset ja jatkettiin matkaa Kämppiin. Kämpissä törmättiin heti Hemuun, joka oli meille kutsut lähettänytkin ja Hemu tyrkkäs meille kasan viinilipukkeita. Loppuilta päivystettikiin vuoron perään viinitiskillä ja ruokatarjoilupisteillä. Sit jossain vaiheessa muhun ei enää uponnu enempää viiniä, niin mentiin pienessä hiprakassa Hennesiin ostoksille. Sieltä nappasin mukaan valkoiset biksut ja Mymme osti haaremihousut. Pitääkin useemmin kokeilla tota spontaania nousumyötästä ja shoppailua, oli nimittäin ihan superia :D

Kämp ostokset:

Olin töissä noilla ja parikin asiakasta huomautteli. Eräs vanhempi rouva kysyi että "onks toi nyt siis uusinta muotia et on toinen sukka valkoinen ja toinen musta??" ja toinen tokaisi "onpas villit sukat!" Musta noi sukkikset oli aika normit mutta näköjään liian radikaalit vanhemmille ikäluokille :D

Tollasta yläosaa oon himoinnut jo pitkään. Kuulemma imartelee pientä povea. En kyl kauheesti huomannut sitä imartelua, tuntu vaan et toi litistää jo ennestäänkin minimaaliset tissit... Mut söpöt ne on silti! Paitsi et toi valkoinen on niin armoton väri et oon ekaa kertaa elämässäni harkinnut solkussa käymistä.


Viime viikolla tein kolmea duunia ja semmosia 15h päiviä. Huomas kyllä et oli henkisesti ihan loppu sen rupeaman jälkeen. Sunnuntaina sit onneks käytiin tyttöjen kanssa Virgin Oilissa syömässä ja drinksuilla sen jälkeen.

Ehtii näköjään poseeraamaan puhelimessakin. Alareunassa vilkkuu uus laukku, jonka sain pomolta. Se on ihana ja Maria huus että se vihaa mua kun se näki sen. Pitänee esitellä sitä joskus tarkemmin. Paitsi et onnistuin naarmuttaa sitä isosti kun raahasin neljää Ikea-kassillista kenkiä meidän PR-toimistolle. Nyyh... Ja kaiken lisäks siel PR-toimistolla mut otti vastaan semmonen pitkä hoikka vaalea supernätti tyttö joka oli viel mukavakin. Oli vähän pygmiolo kyl sen jälkeen :D

Seuraavaks random asukuvia töistä. Ostin ton tunikan hullareilta. Huomasin vasta miten kiva se oli kun otin niitä vastaan kassalla. Sit kun menin etsimään sellaista töiden jälkeen niin eihän niitä tietenkään enää ollut nyyh. Mut osasin odottaa et niit tulee palautuksina myöhemmin ja sit niit tuli yks S-koko yay! Ja nyt se on mun <3 Sukkikset on Lindexiltä. Kuvassa näyttää vähän et mun jalkoja ois hakattu pesismailalla tai ois pikkusuonikohjut mut tykkään niist kyl jokatapauksessa!

Toimistolla. (Joka pitää varmaan koht ulkoistaa kun on niin paljon kenkälaatikkoa, että liikkuminen tapahtuu hivuttautumalla :D)

Toisil on töis Birkenstockit. Kymmenen pistettä sille, joka arvaa mitä popoja meikätyttö käyttää työkenkinä <3

Ens postauksen pyhitän lahjojen esittelylle, kun tänä vuonna on saanut kaikkee superia <3!

Ei kommentteja: