maanantai 13. huhtikuuta 2009

PREEN

Preen by Thornton Bregazzi. Yleensä funnydogwatchissa ei ole esitelty suunnittelijoita, mutta tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä. Sitäpaitsi tää voittaa esteettisyydessään ja kiinnostavuudessaan mun tekemiset/ostokset/päivänasut. Etenkin kaksikon toinen, kaupallisempi (ja hinnaltaan kohtuullisempi)Preen Line SS09 mallisto kolahtaa muhun ja lujaa. Mallisto on täydellinen sekoitus eri kontrasteja: sopivasti väljää ja tiukkaa, ilmavaa ja niukkaa. Väripaletiltaan hillittyyn mallistoon tuo särmikkyyttä graafiset linjat ja bondage-tyyliset korsettinyöritykset. Sydämentykytystä aiheuttaa erityisesti sievät mekot, joiden suloiseen viattomuuteen sekoittuu annos räväkkyyttä selkäpuolen korsettinyörityksen myötä.





Preen SS09 mallistossa (tää on siis se mallisto mistä voi vaan unelmoida ellen myy mun toista munuaista) taas epäsymmetrisyys, vetoketjut ja nyöritykset liittoutuvat läpikuultavien materiaalien ja pehmeiden värien kanssa.
Siis ah. Täydellisyyttä. Mallistoissa oli juuri sopivasti tyttömäisyyttä ja munaa. Jollekin voisi tulla tosta mieleen Bangkokin ladyboyt. Ihanan sensuellia, mutta silti rock&rollia.

Ei kommentteja: