keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Stamp it!

Hahaa. Meitsin koivet on tänään maikkarin kymppiuutisten loppukevennyksessä. Sovittelen kenkiä, kun tarvittiin taustamateriaalia. Toivottavasti vaan jalat ja kengät olis pääosassa, vaikka tuskin mua muutenkaan sieltä näkyy.

Tuli siis aamupäivällä MTV3:lta soitto, jos he voisivat tulla tekemään juttua illan uutisten loppukevennykseen. Aiheena on toukokuussa ilmestyvä pienoispostimerkkiarkki muodista. Pienoisarkilla esitellään kuuden kansainvälisesti menestystä niittäneen nuoren suunnittelijan luomuksia, ja Minna Parikka on tietenkin heidän joukossaan.
Minnan Starlet-kengät ovat nuo punaiset kuvan keskellä. Starletit ovat osa kevään uutta mallistoa, tyrmäävissä kaunokaisissa on 9cm:n stilettokorko, nilkkaremmi, sydänleikkaus kengän sivussa ja aistikkaasti kohoava takaosa.

Minnan lisäksi pienoisarkissa on Jasmin Santasen, Tuomas ja Anna Laitisen, Julia Lundstenin, ja Sanna Kantolan (Lumi) upeita luomuksia. Arkin on kuvittanut superlahjakas Laura Laine, jonka hurmaavat kuvitukset ovat tuttuja mm. Trendistä.

Täytyy kyllä sanoa, että punaiset Starletit ovat kuvan katseenvangitsija ja toimivat myös itsenäisesti merkkinä loistavasti. Todella hienoa, että niinkin vanha ja perinteinen Posti on uskaltanut tehdä arkin muodista, ja vieläpä keskittyen nuoriin kotimaisiin lupauksiin. Kertoo jotain myös suomalaisten suhtautumisesta ja arvostuksesta designia kohtaan!


Kuva: www.posti.fi

Ei kommentteja: