sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Lazy Sunday

Sunnuntait ovat muodostuneet mulle rokulipäiviksi. Sunnuntaisin mun ainoat aktiviteetit koostuvat jumitettamisesta Joonan kanssa, herkuttelusta, telkun tuijottamisesta ja nukkumisesta. Tänään oltiin superaktiivisia ja käytiin ulkona lounaalla naistenpäivän kunniaksi. Lounaan jälkeen jopa käveltiin takas Joonalle, joka on aika ennätyksellistä. Fpr the record, mun sunnuntaipäivien laiskuus ei kylläkään johdu ylenpalttisesta juhlimisesta, vaan siitä, että oon lauantai-illat töissä ja kotona siinä puol viiden pintaan. Joonalle iso kiitos siitä, että se jaksaa aina valvoa ja tulla hakemaan mut töistä niille nukkumaan, ettei tarvii istuu tuntia yöbussissa humalaisten kanssa (niitä kun näkee ihan tarpeeks töissäkin). Humalaisista puheenollen, sitä luulis, että teinit on pahimpia örveltäjiä, mutta voin kyllä kokemuksesta sanoa, että kyllä keski-ikäiset vetää pidemmän korren, helposti. Jotenkin niissä yhdistyy humaluuden aiheuttaman urpouden lisäksi vielä ylimielinen, kaikkitietävä asenne, jonka johdosta fossiileilla on tapana ruveta räyhäämään mitä ihmeellisemmistä jutuista. Lisäksi henkilökohtaisten havaintojeni perusteella voin sanoa, että jotkut keski-ikäiset naiset on todella nälkäisiä, ja tietyn promillemäärän jälkeen eivät kaihda keinoja tyydyttääkseen nälkäänsä. If you catch my drift.



Naistenpäivän kunniaksi lueskelin aamulla jenkki-Cosmoa, ja huomasin lehden muuttuneen niiltä ajoilta, kun vielä itse luin sitä aktiivisesti. Puolet lehdestä oli seksivinkkejä, ja vieläpä yksityiskohtaisesti kuvailtuja sellaisia. Lehdestä löytyi vielä jokin novelli, joka oli kuin suoraan Harlekiini-romaanista, härskimmillä yksityiskohdilla höystettynä vaan. Että jos joku kaipaa piristystä sänkykamariosastolla, niin apu löytyy Cosmosta. Cosmosta löytyi onneksi jotain muutakin, nimittäin bongasin sieltä mainoksen Covergirlin uusimmasta ripsarista, Exact Eyelighs'sta. Ripsarissa on valoa heijastavia hippusia ja aavistus metallistavärisävyä, joka korostaa silmän omaa väriä ja kirkastaa katseen, jopa nelinkertaisesti. Valikoimasta löytyy sävy ruskeille, sinisille, vihreille ja vaaleanruskeille silmille. Esimerkiksi vihreille silmille tarkoitettu sävy taittaa liilaan ja siniset silmät saavat häivähdyksen hopeanharmaata. Mielestäni aika hauska idea, onhan niitä huulipuniakin jotka lupaavat kirkastaa hymyn ja luoda vaikutelman valkoisemmista hampaista. Olisi hauska testata kyseistä tuotetta, vaikka suhtaudun yleensä skeptisesti moisiin lupauksiin. Sitäpaitsi, neljä kertaa kirkkaampi katse? Minkäköhänlaisen tieteellisen tutkimuksen tulos tuokin mahtaa olla? Monesti kosmetiikkamainoksissa käytetään lukuja tehokeinoina, ja luvataan tietyn tuotteen tuovat niin ja niin monta kertaa/prosenttia enemmän tuuheutta hiuksiin yms. Olen aina ollut utelias tietämään, mihin väittämät perustuvat ja millaisia empiirisiä tutkimuksia on käytetty niiden todentamisessa. No, jokatapauksessa, Covergirlin sivuilla olevien käyttäjäkokemusten perusteella Exact Eyelights-ripsarin tuoma neljä kertaa kirkkaampi katse on ollut vaikeasti havaittavissa.


Covergirlin mainoskampajalla oli melkoinen ajoitus, sillä mainoskasvona toiminut Rihanna on ollut lähiaikoina esillä vähän vähemmän mielyttävästä syystä. Tapahtumien johdosta Covergirl on varmasti saanut paljon julkisuutta kampanjallaan, mutta let's face it, Chris Brownin käsittelyn jälkeen tarvitaan vähän ripsaria järeämpää kirkastamaan neitokaisen katse.


Tästä tuli taas kauheen random postaus. Oon juonu kaksi kupillista kahvia ja huomenna on eka työharjoittelupäivä, että meen aika ylikierroksilla ja näköjään ajatuksetkin säntäilee mihin sattuu. Ei niin, että mun aiemmissakaan postauksissa olisi mitenkään sen selkeämpää rakennetta :D Muutenkin on luvassa melkoista hulinaa, just huomasin että perjantaisin loppuu työharjoittelu klo18 ja klo19.30 pitäis olla tekemässä seitsemän tunnin vuoroa toisessa duunissa. Huhtikuussa oon vielä lupautunu Hullareille, et saa nähdä miten handlaan kaikki. Vois sitä joskus kai opetella sanomaan ei.

Iik mitä mä laitan päälle huomenna???

3 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

: D Oon ihan vakivaklaaja täällä! Mut oli pakko sanoa että just noi numerot kosmetiikkamainoksissa naurattaa muakin ihan hirveesti. Esim. joku 60% intensiivisempi katse... Siis millä mittayksiköllä mitataan intensiivisyyttä, kysynpähän vaan. :O

Heippa kirjoitti...

Hii! Hyvähyvä, saa vaklata! :) Hei naulan kantaan... Ehkä vois alkaa kehitellä jotain uusia mittayksiköitä :D

Anonyymi kirjoitti...

mutta let's face it, Chris Brownin käsittelyn jälkeen tarvitaan vähän ripsaria järeämpää kirkastamaan neitokaisen katse.-comedy gold! I was thinking the exact same when i saw that picture. Yeah, when it comes to the eyelash science, well, Im sure u know how I feel about that. Regardless of everything your C.brown joke killed it! Well done sir!' Almost as funny as when you didnt know why i was laughing after u said "eines counter"...classic!
-Rikard