sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Keskiviikkona mentiin shoppailemaan Ginzaan. Tanne on avattu H&M noin kuukaus sitten ja paatettiin menna hakemaan jotain perustoppeja sielta. Saavuttiin paikalle kahdentoista paikkeilla ja oltiin kuin puulla paahan lyotyja kun kaupan edessa oli tunnin pituinen JONO seka 4 turvamiesta VALVOMASSA jonoa. Hetken pahkailtyamme suuntasimme Burberrya kohti josta porukan ainoa mieshenkilo Jojo osti itselleen 300e laukun. (Ihailtavaa shoppaushenkea!)

Perjantaina koulumme ruotsalaiset vaihtarit Daniel ja Zacke jarjestivat meille Skandinavisk aftonin, johon osallistuivat mina, Trine (Norja), Lars, Louise ja Birgitte (Tanska). Ystavani Lars huomautti heti alussa, etta ilman minua kaikki muut voisivat puhua omia kieliaan ja silti tulla ymmarretyiksi. Vastasin Larsille etta kylla minakin ruotsia ja (jonkin verran) norjaa ymmarran mutta tanska on jo semmoista mongerrysta etta yli hilseen menee. Pojat oli tehneet meille lihapullia ja perunamuusia ja sit syotiin kans lohta ja SALMIAKKIA ja juustoa. AH. Illan ohjelmaan kuului myos se et jauhettiin p*skaa muiden maista ja pidettiin myos musiikkikimara, jossa jokaisen piti valita youtubesta biisi omasta maastaan. Niimpa playlistissa oli Basshunteria, Nick&Jayta ja Lars tietenkin mainitsi Lordin esimerkkina suomalaisesta musiikista, mutta suostui myontamaan painostuksen alaisena etta HIM oli oikeestaan tosi hyva bandi.


Skandinavisk Afton


Daniel o snore!


Viikonloppuna paatin vaan himailla ja chillata. Scott oli kipee ja ihan raukka kun taalla on mukamas niin kylma brrrr niin kavin kattoo sita ja sen uutta hamsterii (!!!!) ja kaloja. Ei naa etelan hetelmat (se on siis Hawajilta kotoisin) oo yht karaistuneita ku me pohjolan karpaasit. Heti ku vahan tuulee ja vetta tulee taivaalta niin sita ollaan hytisemassa ja vilua valittamassa. :P Nojoo, itseasiassa taa alituinen sade on kyl aika hanurista, mut asteita on viel kahdenkympin paremmalla puolella, joten en ma oon ainakin ihan tyytyvainen!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

vitsit, kuulostaa mahtavalta, siis nää sun uudet kokemukset wau!! :D mäki haluun scandinavian nightiin!! :D onks kaikki ihan ihmeissään ku oot Suomesta? ootko muuten tulos kertaakaan beibe tänne tän vuoden aikana?!? miss youuuuuuuuuuu! <3
t.nap