perjantai 24. lokakuuta 2008

Nikko (ei se kauko-ohjattava leluauto)

Keskiviikkona tehtiin pieni trippi Nikkoon. Kamppis katto pikkasen pitkaan ku meika kompi sangysta ylos aamuneljalta, pakkas evaat laukkuun, Feelmaxit jalkaan ja menoks (eka kerta ku ne paasee oikeuksiinsa urheilujalkineina, oon lahinna kayttany niita silloin kun korkkarit ei kanna baarista kotiin saakka). Venailtiin asemalla meidan jenkkivahvistuksia, oltiin jo valmiiks uumoiltu etta pojat ei saa perseitaan hilattua paikalle ajoissa. Ja kuinkas ollakkaan, vaan 50%:ia ameriikantuliaisista saapui paikalle. Haisten viinalta. Kavi ilmi, etta Jojo ja Nate edellisena iltana olleet puistossa skeittaamassa porukalla. Lyhyesta virsi kaunis, ilta oli paattynyt japanilaisorgioihin Jojon sangyssa (johon Jojo ei valitettavasti ollut osallisena). Nate oli sammunut (ennen sammumistaan todennut etta viideks asemalle joo ei tuu tapahtuun) ja Jojo oli kuin ihmeen kaupalla (kannin voimalla!) selvinnyt paikalle.

Siispa me viisi neitokaista ja humalainen Jojo suuntasimme kohti Nikkoa. Kahden tunnin junamatkan jalkeen saavuimme perille ja turisteilu saattoi alkaa. Ekana ohjelmassa oli temppeleita. Ei oo japsit tehneet jumalten palvomista helpoksi, jokainen temppeli oli pitkien porrasaskelmien paassa. Mutta yllattaen oli kivaa, en yleensa innostu tommosesta turistitollottamisesta. Lounaalla kaytiin syomassa ramenia ja sitten taas bussiin istumaan. Yllattaen bussimatka ylos vesiputoukselle kestikin tunnin sijasta kolme, semmosta kiemurtelevaa tieta ylospain (ois varmaan tullu puklu jos en ois nukkunu koko matkaa) pysahtyen aina 5m:n valein kun oli niin kauhea ruuhka. Jojo huomautti jalkeenpain etta nukuin koko matka suu auki ja suunnilleen kuola valuen. Kiva.

Vesiputous oli makee, ja rapsittiin tuhatsatamiljoonaa kuvaa siita. Taalla kuvien ottaminen ei oo muuten mitenkaan noloa, tai vain turistien etuoikeus. Jos ottaa kameran esille ravintolassa niin jengi suunnilleen tarjoutuu ottamaan kuvia seurueesta. Ehdittiin kayda kattomassa viel yks jarvi ja sitten kotiinpain rattivasyneina.

Ens viikolla on syysloma ja lahdetaan kaymaan Osakassa ja Kiotossa!!!

Viikon funnydog!

Ei kommentteja: