lauantai 25. lokakuuta 2008

Joo mulla ei oo mitaan tekemista lauantai-iltana, mitas sitten.

Shoppailu Tokiossa on mahtavaa, mutta koska matkalaukussa oli jo tanne tullessa 2kg ylipainoa, jokainen ostos on harkittava tarkkaan (niin varmaan). Jokatapauksessa haluan esitella, mita on tarttunut mukaan!

Paikallisesta Uffista loytyi hamonen! Aika tyttomainen mun makuuni, mutta nahkainen vyotarokaistale ja pienet napit tuovat sopivasti savaytysta.

Beesit shortsihaalarit (siis voi apua, mika naiden oikeaoppinen nimitys on, valistakaa mua. "Shortsihaalarit" ei vaan voi olla oikee sana). Paljon kivoja yksityiskohtia, jee.

Mun lemppari t-paita nykyaan. DC:n outletista. Varit on niin
herkulliset, tulee mieleen eri sorbettimakuja ku tota kattelee<3

Taa oli ihan pakko saada! Riepumainen villatakki jonka voi vaan kietaista ylle kun tulee viileeta, rento ja jotenki viehkee samalla.

Vihdoin loysin TAYDELLISEN toppatakin! Ihanan kevyt, mutta silti muhkea, kaulukset on to die for ja vyo minimoi Michelin-ukko vaikutelman. Lisaksi takki on ihanan helmiaisenvaalea, sopivasti shiiiny. AH.

Naa korkkarit oli impulssiostos, mutta oon ajan myota ihastunut niihin! Ei oo kylla mukavimmasta paasta, mutta ihan ymmarrettavaa, silla hintaa oli vajaat 8e. Saastyneilla rahoilla voi sitten vaikka ostaa geelityynyja, tai ottaa taksin kotiin.


Ihanan ilmava mekko, jossa avonainen selka UUUH. En osannut paattaa kumman varin oisin ottanut, joten molempi parempi.

Nama popot ovat ihan ylisopot! Sovitin naita eka mustina mutta ne oli jotenkin liian S&M-henkiset, mutta naa olikin paljon paremmat!

Tokiossa shoppaillessa voi iskea pieni runsaudenpula. Kauppoja ja eri vaatemerkkeja on niin tuhottomasti, etta kestaa aikansa ennen kuin oman tyylisensa puljun. Hintahaitarikin on eri luokkaa kuin Suomessa. Jos haluaa laatua, saa siita pulittaa sievoisen summan. Perusjuttuja on aika hankala loytaa, ja kun Hennesiikaan ei voi turvautua, sinne kun joutuu jonottamaan ainakin tunnin verran. Mutta hauskaa taalla on shoppailla! Ja vaikkei itselleen loytaisikaan mitaan, niin itseaan voi hauskuuttaa paivittelemalla myynnissa tai muiden paalla olevia sangen erikoisia asuja.

P.S Ei sit mitaan naljailua mun Paint taidoista! Tuli ihan pikkulapsifiilis kun kaytti Painttia! Oon kayttany sita ehka viimeks vuonna -95 hahaa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

veikkaan että geelityynyjen sijaan käytät säästyneet rahat siihen taksikyytiin himaan :D
HAH :D repesin :D

Anonyymi kirjoitti...

döööööööööööööööhhhh nap taas sekoilee täällä joo!