sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Oon kipee. Buu. On ollu aika tapahtumarikas viikko. Oon selvinny maanjaristyksesta, kahdesta japanilaisesta lihatiskibaarista, taifuunista, kasittamattomista proffista, hiragana kokeista (kokeilepa opetella kolmessa paivassa 20 harakanvarvasmerkkia...okei en oikeestaan kayttany kolmea paivaa niiden opiskeluun, mut kuitenkin! Rankkaa.) ja homobaarista. Viimeisin varmaan vei voimat ja seuraavana paivana piti jattaa Disney Sea valiin kun on ihan voimaton ja heikko olo.
Jos aloitetaan lihatiskibaareista, niin viime lauantaina me jarjestettiin vaihtareiden kesken pikku get together, jonka jalkeen suunnattiin Tokion yoelamaan. Paikalliset kaverit suositteli yhta paikkaa Roppongissa ja koska meilla turisteilla ei ollut mitaan hajua, seurattiin niita ihan suosiolla. Eka paikka mihin paadyttiin oli ihan kamala. Siis APUVA. Taynna semmosii vanhoi nigerialaisia miehia (no offense, nigerialaiset) ja nuoria aasialaisia nais... anteeks siis VOSUJA. Kaytan sanaa vosu koska luullakseni kyseista nimitysta voidaan kayttaa naisista jotka hinkkaavat itseaan miehia vasten jotka ei muuten kiinnostais patkan vertaa mut koska patakkaa loytyy (kuvittelisin) ja alkoholi virtaa niin mikas siina. Tosiaan, tossa paikassa vilisi sugar daddy kandidaatteja. Koska itse en niin valita vanhempien miesten likaisista katseista ja uteliaista kasista, naytin nyrpeaa naamaa koko touhulle. Onneksi muutkaan eivat olleet jarin innostuneita, lahdettiin yhden drinkin jalkeen, jattaen nigerialaiset papat kylmiksi. Seuraava(kaan) paikka ei ollut mikaan unelmien tayttymys. Hamyinen klubi tapotaynna ihmisia MUTTA dj soitti rappia ja rnb:ta joten eiku menoks. Kuvitelkaa Ooppera (rip) mut sinne kolme kertaa niin paljon ihmisia kuin mita kapasiteetti sallii, tyttoja tanssimassa tiskilla ja henkilokunta, joka ihan oikeasti kulkee otsalampun kanssa tanssilattialla tuoden juomia kylmalaukussa (propsit muuten naille, ei oo mikaan helppo duuni) niin saatte kuvan siita, millainen on Gaspanic. En oo ehka ikina hikoillu niin paljon! Jotta saatte jotain osviittaa niin mulla oli pissahata ennen kuin menin tanssilattialle ja hikoilin niin paljon et olin illan lopussa ihan nestehukassa (onkohan ees mahdollista hikoilla rakkoaan tyhjaks, mene ja tieda.. Toisaalta ei kyl kauheesti tehny mieli raivata tieta vessaan sielta ihmismeren keskelta. Joo ja btw tassaki baarissa loyty niita uteliaita kasia mutta onneks pojat piti meista hyvaa huolta. Kolmen aikaan lahdettiin makin kautta puistoa kohti, missa oli tarkoitus odottaa aamun ekaa juna. Puisto tosin aukesi vasta neljalta (logiikka hoi?) joten paadyttiin tyttojen kanssa kahvilaan jumittamaan. Kotona olin kuudelta, ja sit suihkun kautta petiin ah... Seiskan aikaan oli (kuulemma) maanjaristys, mut ma nukuin kuin pieni sika enka huomannut yhtikas mitaan.

Hikinen meininki!

Perinteinen postbaarimakki. (Huomaa ranet!)

Homobaarissa oli huisia! Ja voi etta ne pojat osaa tanssia. Siella veivattiin pyllya tankoa niin etta heikompia (heteroita) hirvitti! Ja sit loydettiin myos yks linssilude joka halus valttamatta pousaa meidan kameralle! Kerranki porukan pojatkin sai osansa kourimisesta, ja mulla oli taas kipee danceoff yhden homppelin kanssa. Lady marmaladen kohdalla se veti sellasii muuvsei et ma paatin jaada kakkoseks ihan suosiolla ja liueta paikalta. Talla kertaa voimat ei kylla riittaneet ekan junan odotteluun, vaan otettiin taksi (ja tietty kurvattiin makin kautta eka!)

Edustettiin korokkeella, ouuujea.

Jojo fiilisteli paikan tunnelmaa.

Taa yhdistelma ei puolestaan jattany ketaan kylmaksi.

Christine ja paikallinen homo.

Huh, etta tammosia kokemuksia Tokion yoelamasta!

Ei kommentteja: