maanantai 2. marraskuuta 2009

Vapaapäivä

Tänään oli ensimmäinen vapaapäiväni piiiitkään aikaan. Tai onhan mulla aina sunnuntai vapaa, mutta kun tekee 6-päiväistä työviikkoa ja 3 duunia niin se sunnuntai tapaa mennä jumittamisen ja sohvalla koomailun puolelle. Tänään kävin kaupassa aikomuksena täydentää ruokavarastoa, mutta kas kummaa mukaan tarttui kaikkea muutakin kivaa.

Kirjakaupasta löysin Gustave Dorén kuvituksista kootun kirjan. Tyyppi on kuvittanut semmoisia teoksia kuten Don Quijote, The Divine Comedy ja Raamattu :D Pakko ihailla mösjöön kädenjälkeä! Kirja pääsee mun coffee table book-kokoelmaan Amsterdamin Chanel-kirjan kanssa. Nyt puuttuu enää se coffee table.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kuvia Jacques Helleu & Chanel-kirjasta
Photobucket
Poistoon menivät myös syväkosteuttavia tuotteilta Lumenelta, silmänympärysgeeli ja kasvovoide. Nyt kun ilmat ovat kylmenneet niin iho ei pärjää kesän kevyillä tuotteilla.



Samoin meikkipussi sai uudistusta osakseen. Tajusin että oon käyttänyt samoja suteja ties kuinka kauan, joten oli korkea aika hankkia kunnon siveltimet. Ensi hätään poistin Seppälästä Ms Chicin häivytyssiveltimen luomivärille sekä poskipunasiveltimen.



Viikonloppuna olin eka työkavereiden kanssa Tigerissa, jossa oli superNUIVAA (siel on aina, en tajuuu), aikomuksena oli myös käydä Circuksessa, mutta käytiin vaan jonossa näyttäytymässä ja liityttiin sit Rellun, Masun ja Erkin kanssa Aussie Bariin. Päällä oli Henkkamaukan neulemekko, harmaat sukkikset ja jaloissa rakkaat Parikat.

Photobucket

Oon poikaystäväni mukaan pienen menninkäisen näköinen tässä. Great.
Photobucket

Ihanat tytöt ja...
Photobucket

...koordinoidut ilmeet :O
Photobucket

4 kommenttia:

Kaoka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kaoka kirjoitti...

Kylläpä tulee ihan erilainen fiilis ja kuva kun sulla on hiukset auki:D

Kadehdittava muuntelumahdollisuus androgyynisyyden ja tyttömäisyyden välillä!
(Eääh failaan tän kommentoiti-ikkunan kanssa..)

Anonyymi kirjoitti...

Damn...that one picture of you...man.

Heippa kirjoitti...

Kaoka: Oon niin patalaiska hiuksien kanssa et kiskasen ne melkeen poikkeuksetta aina ponnarille tai nutturalle pois silmiltä :D Pitää koittaa useammin jättää ne auki :)