torstai 5. marraskuuta 2009

Do you want the truth or something beautiful?

Olin tiistaina Make up storen meikissä, jonka lopuksi sai valita tuotteita 60 euron arvosta. Meikistä tuli tosi kiva, halusin kunnon pohjan ja varjostukset sekä näyttävät silmät.

Mun arkimeikki nimittäin kestää 15minuuttia (optimoin torkkumisajan meikkaamalla junalla), jonka aikana ehdin siistiä kulmat, sipaista poskipunaa, peittää silmäpussit valokynällä ja jos pitää oikein edustaa niin panostan kirkkaaseen huulipunaan, se on simppeliä ja tekee paljon. Oli tosi kivaa vaihtelua ja sain uutta näkökulmaa ja idiksiä nassun puunaukseen.

Kotiin viemisiksi valkkasin Reflex Cover dark peitevoiteen, joka sisältää paljon valoa heijastavia pigmenttejä, ja on koostumukseltaan ihanan kevyttä. Tämä tulee korvaamaan mun valokynän, joka oli aavistuksen liian paksua. Lisäksi otin Eyebrow Trion, jossa ihanan kylmät, mutta tarpeeksi tummat sävyt mun kulmiin. Tähän asti olen käyttänyt Lumenen harmaaseen taittavaa kulmakynää, joka on tosi kelpo, mutta MUSin triolla saa pehmeämmän lookin. Ja täytyihän siihen kaveriksi ottaa myös sivellin, 110 on muistaakseni sen numero.




Nyt kun oon panostanut niin paljon siveltimiin, niin täytyyhän niille olla myös hyvä koti. Sokoseltä löytyi pilkkahintaan matelijakuosinen kätevä säilytyspussi siveltimille.


Tällästä on ollut päällä :
Chinot Cheap Monday
Biker takki Lindex kids
Myssy H&M kids


I went to Make up store for a make up session this Tuesday and got to choose products for 60euros afterwards. I wanted to have a nicely done base with shading and emphasis on the eyes. The make up turned out to be pretty nice and I also got some ideas and new perspective. I chose the Eyebrow trio with lovely dark, cool shades and an angled brush to apply to colors with. I also took home Reflex cover, which makes the dark circles around my eyes just dissapear, poof!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Woohoo! Beautiful face ;)

xx
Cheryl

Kaoka kirjoitti...

Heips! Sulle on tunnustus täällä, en nyt oo varma ootko jo tehnyt, mutta jos kiinnostaa niin tekase (:
: http://kaokasinsomnia.blogspot.com/2009/11/tunnustukset.html