keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Viikko takana aurigonnousun maassa!
Mita olen oppinut tahan mennessa:

1. Oon allerginen japanilaisille hyttysenpuremille.
Allergia on siita kiva juttu, ettei sita voi saada ennen kun allergisoivalle asialle altistuu. Nain ollen se tulee takautuvasti. Ekat pistot ei aiheuta sen kummempia reaktioita, seuraavat kyllakin. Niinpa ilokseni huomasin, etta puremat (3kpl), jotka sain eilen illalla vasempaan saareeni, olivat tanaan keskipaivaan mennessa turvonneet kammenenkokoisiksi, muutaman sentin korkuisiksi kirkuvanpunaisiksi pateiksi. Onneksi olin laittanut jalkaani aamulla uudet minishortsit, joten paukamat paasivat oikeuksiinsa. Tietenkin koulussa oli tervetuliaislounas vaihtareille...Mut varmaan muistetaan ikuisesti paisejalkatyttona.
Mut hei, allergiaanhan auttaa ennaltaehkaisevasti antihistamiini (pitaisko mun osata ennakoida milloin hyttyset mua puree??) ja kutinaan hydrokortisoni (jota en omista, tietenkaan).
Itseasiassa tata blogiakin on kiittaminen hyttysia. Jalkaa syyhyaa niin pirusti, etta on pidettava sormet kiireisena.

2. On vaikea paasta japanilaisen puhelinoperaattorin asiakkaaksi
Vaadittiin 4 puhelua asiakaspalveluun, 1 kaynti liikkeessa (jossa mut ohjattiin englannin kieliseen asiakaspalvelupuhelimeen) ja 1 visiitti toiseen liikkeeseen japanilaisvahvistuksen kera, jotta puhelinliittymaani saatiin lisattya internetyhteys. Samalla piti esittaa passi, Japanin ulkomaanministeriolta saatu lappu ja vakuutus, jotta kyseinen toimenpide onnistuisi.
Ei tassa viela mitaan, muilta vaihtareilta kesti 7h pelkan liittyman avaamiseen.

3.Mikrossa voi keittaa perunoita
Meksikolainen kaverini Carla opetti tajuttoman katsyn jutun! Pesty peruna minigrippiin, pussi kiinni ja mikroon 4 minuutiksi ja pottu tulee kypsana ulos! En edes tiennyt et minigripin voi laittaa mikroon..

Nyt varmaan manailette kun tuli tuhlattua taas 5 minuuttia elamasta hyttysista ja perunoista lukemiseen. Mut, naa jutut nyt oli paallimmaisena mielessa.


Sokerina pohjalla viikon funnydog!

Ei kommentteja: